Aanbevelingen

Hoogendijk: Harde werkers en weldoeners – eindredacteur
“José ziet scherp! Wat is het makkelijk om haar opmerkingen te verwerken; ze is erg goed in het beknopt houden en tegelijkertijd toch precies zijn! NOGMAALS HARTELIJK BEDANKT!” Cees Hoogendijk, auteur.

Dijkman Publishers – tekstschrijver
“José is vriendelijk en weet veel van duurzaamheid en duurzaam leven af. Haar passie voor dit onderwerp maakt van haar een intelligente en hardwerkende collega.” Marianne Lourens, coördinerend eindredacteur

Duurzame Student – redacteur
“José is een goede redacteur en blogger. Ze heeft goede schrijfkwaliteiten. Ze is behulpzaam naar anderen toe en weet wat kwaliteit is.” Jeroen van Zanten, bestuurslid PR bij Morgen en interim hoofdredacteur.

De Meervaart – (eind)redacteur brochure
“José hielp mij met de brochure van Theater De Meervaart. Ze was erg creatief in het schrijven en bewerken van de omschrijvingen van de voorstellingen.  Ze corrigeert erg precies en ze beheerst de Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling) perfect.” Willemien van Lith, Hoofd PR & Marketing.

De Meervaart – stage marketing en pr
“José was een erg creatieve, sociale, hardwerkende, intelligente en aardig persoon en een goede collega. Ze deed alles wat haar gevraagd werd en gaf het een extra dimensie. Ze heeft goede schrijfvaardigheden. We misten haar echt toen ze de marketingafdeling verliet.” Willemien van Lith, Hoofd PR & Marketing De Meervaart en stagebegeleider.

Zeilen – stage internetredactie
“José is een leuke collega, die het werk snel oppikt en gedegen uitvoert. Bovendien brengt ze een gezonde dosis humor mee naar haar werk.” Mendel Stecher, Site manager Watersport en stagebegeleider

“José was een enthousiaste collega die niet schroomde de handen uit de mouwen te steken. Zij pakte alle voorkomende werkzaamheden voortvarend op en kwam voortdurend met creatieve voorstellen. Door haar inspanningen kwam de website van Zeilen tot leven.” Cees van Dijk, Hoofdredacteur Zeilen en zeilen.nl.